tag:blogger.com,1999:blog-8941637712232255215.post1492815705861178492..comments2024-02-21T01:03:26.174-08:00Comments on Things you love to eat: Vietnameze loempia’s makenJonnehttp://www.blogger.com/profile/00407715355440618619noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8941637712232255215.post-86755964950006796862012-08-08T08:05:57.684-07:002012-08-08T08:05:57.684-07:00Wat leuk dat je daar zo'n kookles hebt gevolgd...Wat leuk dat je daar zo'n kookles hebt gevolgd, lijkt me erg interessant. Zelf heb ik dat in het buitenland nog nooit gedaan, moet ik zeer zeker ook eens proberen :)Daniëllehttp://www.blogger.com/profile/10964658493892166976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8941637712232255215.post-12838039510955541132012-08-01T09:32:43.065-07:002012-08-01T09:32:43.065-07:00Leuk dat je weer op mn blog kijkt! Ik heb ook geen...Leuk dat je weer op mn blog kijkt! Ik heb ook geen frituur ;) Ik schenk meestal een flink laagje olie in een pannetje en frituur daarin. Het is even 'aanvoelen' wat de goede warmte is. <br><br>Budgettip: gebruik frituur- of zonnebloemolie om in te frituren. Deze olieen zijn relatief goedkoop. Zonde om dure olijfolie hiervoor te gebruiken.Jonnehttp://www.blogger.com/profile/00407715355440618619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8941637712232255215.post-2482191661760532652012-08-01T04:37:40.871-07:002012-08-01T04:37:40.871-07:00het is dat ik geen frituur heb!het is dat ik geen frituur heb!wanderlusthttp://www.blogger.com/profile/05590390448554559428noreply@blogger.com