zaterdag 4 februari 2012

Gestrand op Utrecht Centraal!


Gisteren viel er weer sinds lange tijd een flink pak sneeuw. Het is altijd zo’n mooi gezicht wanneer de stad is bedekt met een laagje verse sneeuw. Helaas werd het reizen door de stad heel lastig. Toen ik om 5 uur naar huis wilde reden er bijna geen bussen. Eenmaal op Utrecht Centraal aangekomen was het daar dikke paniek!
De hele stationshal was vol met mensen en er reden geen treinen. Gewoon helemaal geen! De meeste taxi’s en bussen reden ook niet waardoor heel veel mensen gestrand waren. Na 2 uur wachten besloot ik maar in Utrecht zelf te blijven (mijn vriend woont er gelukkig!) en een leuk cafeetje op te zoeken met een vriendin. We hebben Irish coffee besteld om op te warmen en lekker genoten van een gezellig avond.


Irish Coffee recept

Doe een theelepel basterdsuiker in een glas en schenk hierop 1 borrelglaasje Whisky. Roer het goed door elkaar en schenk daarna de koffie in. Maak het glas af door een ruime hoeveelheid slagroom op de koffie te scheppen.


2 opmerkingen:

 1. Echt klote van die treinen he? Ik heb zelf gelukkig geen reisplannen en kan alles lopend doen, maar leef wel mee met de mensen die er wel last van hebben! Vriendinnetje van mij heeft er gister 9 uur (!) over gedaan om van Groningen naar Den Bosch te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het zo bizar dat het (trein)verkeer zo van slag was. De sneeuw was namelijk ook best lang van te voren al aangekondigd.

   Wat erg om te horen van je vriendinnetje. Nou, dit weekend maar lekker binnen blijven!!

   Verwijderen