vrijdag 9 maart 2012Gisteren heb ik de Liebster award gekregen. Deze award is bedoeld om kleinere blogs (dat wil zeggen blogs met minder dan 200 volgers) te promoten.
Malou van Made by Malou heeft me deze geweldige award gegeven. Haar blog gaat over beauty en verzorging maar ze verteld ook over dingen die haar bezig houden.

Ik ben natuurlijk heel erg blij met deze award. Daarom kies ik ook 5 blogs uit die deze award van mij krijgen.


Deze blog gaat over de leuke dingen die je kan beleven in Scandinavie, de Baltische staten, fotografen, films en boeken. Er staan altijd de mooiste foto’s op en de leukste verhalen.


Denise schrijft op haar blog Mommy in Style over fashion, haar persoonlijke kledingstijl en haar inspiratie. Een erg leuk geschreven blog met regelmatige updates!

Mariska houd je op een leuke manier op de hoogte van trends en gebeurtenissen die haar bezig houden. Ze heeft altijd wel wat leuks te vertellen!Ze zit alweer op het randje van de 200 volgers via GFC maar ze verdient abslotuut een award met haar leuke kledingstijl. Veel pastelkleuren, mooie accessoires en hoge hakken!Een hele leuke blog over alles wat met beauty te maken heeft. Heldere reviews van producten en mooie foto’s. Alles komt voorbij, nagellakjes en oogschaduws maar ook fotodagboeken, fashion en receptjes.


9 opmerkingen:

 1. ahh wat super lief van je :) ik voel me zeer vereerd hihi :)

  Ik vind jouw blog ook super leuk!

  XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wanderlust is inderdaad heel erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat ontzettend lief dat je mij hebt uitgekozen, zit hier echt met een big smile nu =D

  Ik heb trouwens ook even Kenza opgezocht en wat een prachtig meisje is dat zeg, niet normaal..mooie stijl ook! Thanks voor de tip dus ;)

  Liefs Denise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan girl! Je blog is gewoon superleuk!

   Verwijderen
 4. Congrats!

  http://initialed.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aaaaaah bedankt voor je lieve woorden

  BeantwoordenVerwijderen