zaterdag 8 juni 2013

Taste of AmsterdamTaste of Amsterdam is op dit moment in volle gang! Dit event brengt foodleveranciers, restaurants en wijnkenners bij elkaar en kun je overal de nieuwste trends in voeding proeven.
Ik was gisteren (op vrijdagavond) op Taste. Heerlijk langs alle stands lopen, borrelen en overal kleine amuses proeven die restaurants of merkhouders vers voor je bereiden. Enkele van de beste restaurants van Amsterdam staan op Taste en serveren kleine porties van hun signature dishes. Heel lekker om te proeven en het geeft veel inspiratie om zelf weer mee in de keuken aan de slag te gaan. Ik heb gisteravond van alle keukens genoten, Indiaas, Thais, Italiaans en Frans. En wat dacht je van limoncello of cosmopolitan ijs?

Naast overal lekker proeven, borrelen en genieten van de dj's in de zon (eindelijk zomer!) kun je ook actief mee gaan koken. Zo zijn er allerlei workshops en wijnproeverijen. Zo organiseert bijvoorbeeld Julius Jaspers, bekend van o.a. het programma Topchef, een barbecue challenge waarbij de winnaar een geldbedrag en een echte bbq kan winnen. Een andere aanrader is Flavour Sensation: daar combineren ze de meest bijzondere smaakcombinaties. Tipje van de sluier: gerookte zalm in energydrink marinade!Ik had een ontzettend leuke avond op Taste of Amsterdam. Ook honger gekregen? Taste of Amsterdam kun je bezoeken in het Amstelpark van 6 t/m 9 juni. Kijk onder voor meer foto's!

6 opmerkingen:

 1. Ik was er ook vrijdagavond. Was erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit! Ik wil zeker ook nog eens naar een foodevenement, lijkt me zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben hier ook zoiets... Culinair Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er zo leuk uit! Moet er echt een keertje heen gaan, misschien volgend jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen