dinsdag 14 augustus 2012

Het anti kater ontbijt


Na een fantastische Olympische Spelen ( en bijbehorende feestjes en huldigingen) kunnen veel mensen vast wat adviezen gebruiken. Hoe herstel je het snelst na een avondje feesten? De volgende tips helpen je weer op de been!

Water!
Het lichaam is uitgedroogd doordat alcohol veel water aan het lichaam onttrekt. Dit vochttekort kan zorgen voor een flinke hoofdpijn en droge mond. Zorg dus dat je weer aan voldoende water komt. Water wordt het snelste opgenomen wanneer het wordt gedronken met zouten en suiker. Daarom werkt een zout, zoet en een beetje vet ontbijt goed (in combinatie met water) om je lichaam weer tot rust te brengen.

 


English Breakfast!
Niets is lekkerder op een brakke ochtend dan een heus Engels ontbijt. De witte bonen in tomatensaus brengen je bloedsuikerspiegel weer op peil, terwijl het zout van de bacon en roerei helpen om water beter op te nemen. Deze combinatie zal zorgen dat je alcohol sneller wordt afgebroken. De witte bonen in tomatensaus zijn het gezondste deel van het English Breakfast. Ze bevatten veel vitamines en voedingsvezels. Bovendien bevat een Engels ontbijt veel calorieën die je lichaam op zo’n ochtend goed kan gebruiken om zich weer te herstellen.

Verder is het belangrijk je lichaam wat rust te gunnen. Slaap veel, blijf uit de zon en lekker luieren!

Hieronder staan een paar foto’s van de huldigen in het Holland Heineken House! Let niet op de kwaliteit, ik had niet mijn beste camera meegenomen die avond!
1 opmerking:

  1. Oh haha dat ontbijt is écht niet aan mij besteed! Ook niet met een kater!

    BeantwoordenVerwijderen