Processo mix



Prosecco is het ultieme zomerdrankje. Fris en bubbelend en daarom ideaal voor een lange zomeravond of feestje. Een nieuwe trend deze nazomer is om prosecco te mixen in een cocktail. Eén van mijn favoriete mixjes is prosecco in combinatie met verse (wilde) perziken voor een zoete, zomerse cocktail. Een andere favoriet is prosecco gemixt met zwarte bessen sap en honing. De drankjes zijn heel eenvoudig te maken.
Geniet ervan! Wanneer je jonger bent dan 16 jaar (of liever geen alcohol drinkt) probeer de recepten eens met 7-up of alcoholvrije prosecco.

Prosecco perzik cocktail

Prosecco
(wilde) Perziken
Blender

Pureer de perziken tot een fijne, gladde massa in de blender. Giet er een klein beetje prosecco bij en meng dit goed samen. Schenk het mengsel in een champagne glas en vul het glas verder met prosecco.


 

Prosecco zwarte bessen cocktail

Prosecco
Zwarte bessen sap
Honing

Vul een champagne glas tot de helft met zwarte bessensap. Voeg wat honing toe en meng dit totdat de honing is opgelost. Vul vervolgens het glas af met prosecco.


Reacties

  1. Met 7-Up is een leuk idee, haha! Dit lijkt me echt heerlijk zomers... nu regent het hier, dus nu maken word 'm niet. Maar een keer proberen lijkt me heel lekker! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt erg lekker en het ziet er net uit als de real deal =]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker! Ik drink de laatste tijd niet veel alcohol meer, maar dit is tenminste niet zo sterk en extra lekker, denk ik.

    Het proberen waard in elk geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh dit ga ik proberen! Ik weet nu al zeker dat bijna het hele huis hier fan van is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sounds good! Prosecco is sowieso lekker en bevat weinig calorieën!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts